Denne helgen deltok Sharks med ett G15-lag og ett Mix16+ i 3 mot 3-turnering i Oslo. Takk til arrangørene for en morsom og annerledes turneringsform! Og takk til Christian Fahlstrøm i Østensjø Innebandy som tipset oss! Dette var gøy å være med på.

Lørdag spilte G15 med Tobias, Jonas, Jacob, Erik og Tyra 4 kamper i Skøyenhallen, som er BMILs hjemmearena. Vi møte Holmlia og Bækkelaget og leverte sterke resultater på løpende bånd. Her møtte vi også Helge, tidligere Sharks-spiller, nåværende BMIL-spiller, som var dommer denne helgen! En morsom overraskelse å treffe han i Skøyenhalen!

Søndag spilte Mix16+ med Tyra, Dadana, Victoria og Mathilde kamper i Høyenhallen, som er Tunets hjemmearena. Erik var med som ekstramannskap, ettersom vi kun hadde en innbytter på benken. 3 mot 3 er intenst men ordentlig gøy. Jentene møtte gode motstandere i Østensjø og Ull/Kisa og klarte seg også svært godt.

Vi håper å kunne delta på flere 3 mot 3 – runder i Oslo!