For aller første gang, spilte et lag fra Bamble ordinær seriekamp i innebandy. Vi startet opp Sharks i 2014, og i de 8 årene vi har holdt på, har vi spilt kamper i minirunder i Vestfold og Telemark. Stathelles nåværende G15-lag var i 2014 laget vi startet klubben med. Det var derfor ekstra gøy at nettopp denne gjengen også var først ut med kamp i ordinært seriespill.

I innebandy spiller man tre perioder av 20 minutter. Hver kamp varer i 60 minutter. Det er to dommere på banen. Denne sesongen stiller vi med et blandet lag, med en del 2007-ere, noen 2008-ere og tre overårige jenter fra J14-18 som er en del av treningsgruppa. Disse har fått dispensasjon av forbundet til å spille kamper med oss denne sesongen. Vi har 12 gutter i 4 jenter i laget. To av guttene er målvakter.

Lørdag 22.oktober møtte vi våre navnebrødre fra Sarpsborg Sharks, noe vi visste ville bli en tøff oppgave. Sarpsborg er blant de beste klubbene i Norge. Det første målet kom etter 5 minutter og det var gledelig at det var Stathelle som scoret det første målet i kampen! Dette ble også sesongens første mål i serien. Etter 10 minutter utlignet imidlertid gjestene og kampen endret seg der gjestene fikk etablert seg med pasningssikkert spill. Etter første periode stod det 1-5 i målprotokollen.

Andre periode startet som første periode. Stathelle holdt nullen i omtrent 10 minutter. Vi fikk 3 baklengs mål i denne perioden, og holdt dermed bedre stand enn i første periode.

I siste periode fikk vi lurt inn 2 mål, mens gjestene scoret 6. Kampen endte dermed 3 – 14 til gjestene fra Sarpsborg. Vi er godt fornøyde med debuten i seriespillet og ser frem til en spennende sesong med mye læring! Vi er det eneste laget fra Vestfold og Telemark som stiller i serien. Fra Østfold møter vi 4 andre lag: Greåker, Sarpsborg, Råde og Slevik.

Lørdag 5. november reiser vi til Østfold for å spille to kamper. Da møter vi Slevik og Råde.