Denne helgen hadde vi igjen besøk av Sindre Bjerknes, som hadde minicamp med GJ14 og GJ15 i Skjærgårdshallen. Sindre hadde totalt 9 økter med de to lagene på fredag og lørdag og det ble to morsomme og lærerike dager med landslagsspilleren fra Sveiva. Sindre hadde med seg eliteseriemålvakt Brage Myrland, også han fra Sveiva. Brage tilførte målvaktene våre nyttig kunnskap og bidro med flere fine øvelser. En stor takk til Sindre og til Brage for to lærerike dager!

På lørdag møtte Stathelle Sharks GJ15 Slevik i SØBR G15-serien. Vi tok med oss flere gode erfaringer fra campen inn i matchen og hang lenge med i kampen. Stathelle gikk til pause etter første periode med 2-1 ledelse etter solid spill og et forrykende tempo. Vi klarte dessverre ikke å stå kampen ut med samme intensitet og kampen endte til slutt 12-4 til gjestene. Vi er imidlertid godt fornøyde med innsatsen og laget har hatt en strålende utvikling denne høsten.