Lørdag 21. januar møtte Stathelle GJ15 Greåker 2 til hjemmekamp i Skjærgårdshallen. Greåker er serieleder og sist vi møtte dem, tapte Sharks 4 – 8 i Fredrikstad. Denne gangen gikk haiene hardt ut fra start og vi fikk inn et mål allerede etter 15 sekunder. Etter 2 minutter og 46 sekunder stod det 2 -0 til hjemmelaget. Dette var også resultatet etter første periode.

Vi gikk ut på samme vis i andre periode og hadde en stund en komfortabel 3 – 0 ledelse. Greåker hadde imidlertid mye å varte opp med og i løpet av de neste 13 minuttene snudde de 0 – 3 til 4 – 3. Hjemmelaget fikk heldigvis inn en redusering og når lagene gikk i garderobene før siste periode stod det 4 – 4 på måltavlen.

I siste periode fikk Sharks inn dagens siste mål og da sluttsignalet gikk stod det 5 – 4 til hjemmelaget i målprotokollen. En utrolig god laginnsats av haiene fra solkysten!

Se kampreferat her