Denne helgen spilte GJ15 sine to siste seriekamper for sesongen. Lørdag formiddag møtte vi først Slevik i Gressvikhallen. Kampen ble litt av en thriller. Etter første periode ledet haiene 2 – 0. Slevik gikk imidlertid hardt ut i 2. periode og hentet oss opp igjen til 2 – 2. Guttene og jentene fra Stathelle jobbet godt, og fikk inn 3 nye mål. Før 3. periode startet, stod det 5 – 2 i målprotokollen.

Utover i siste periode ble det igjen spenning i kampen, da Slevik satt inn en ordentlig sluttspurt. Men kampen endte godt for vår del, og med en solid innsats fikk vi lurt inn 3 mål i løpet av kampens siste tre minutter. Sluttresultatet ble dermed 9 – 5 til Sharks.

“You win some, and you lose some”. To og en halv time seinere var det klart for ny kamp, denne gangen mot Greåker i Sarpsborghallen. Her møtte vi et godt organisert lag, som var klare for revansje. Sist vi møtte Greåker, var det vi som trakk det lengste strået. Da endte kampen 5 – 4 i vår favør.

Det tok hele 17 minutter før det ble mål i kampens første periode. Da satt Greåker inn 1 – 0, som også var pauseresultatet. I andre periode fikk vi inn ett mål, men det hjalp lite, ettersom Greåker fikk inn tre mål. I siste periode fikk hjemmelaget inn fire mål og kampen endte til slutt 8 – 1 til Greåker.

Vi sitter igjen med en god opplevelse av debutsesongen i SØBR-serien. Vi har hatt en bratt og god læringskurve. Det er første gang et lag fra Bamble har deltatt i ordinært seriespill i innebandy. Og denne debuten står det stor respekt av. Vi har møtt motstandere fra innebandy-Norges høyborg. Sarpsborg, Greåker og Slevik er lag med solide tradisjoner, og disse klubbene har også lag i eliteserien. Gjennom høsten fikk vi brynet oss, men laget vårt har virkelig utviklet seg gjennom sesongen. Etter nyttår har Sharks spilt 6 kamper og vunnet 4 av dem! Og vi har vunnet kamper mot tre av de fire Østfold-lagene i serien!

Vi ønsker å takke våre motstandere Råde, Greåker, Slevik og Sarpsborg for fine kamper på begge sider av Oslofjorden. Vi takker SØBR, som har lagt til rette for at vi har kunnet delta med dobbeltkamper når vi først reiser til Østfold. Men først og fremst en stor takk til alle de flotte spillerne vi har på GJ15-laget vårt! Dere er rå! 🦈🤩🥅🏑