29.-30. april deltok GJ15 på Salmingcup i Fredrikstad. Laget skulle egentlig ha deltatt på Pirates Cup helgen før, men denne cupen ble avlyst. Vi meldte oss derfor på Salmingcup i siste liten og stilte med en noe redusert tropp, bestående av kun 9 spillere. Laget klarte seg likevel veldig godt, og vi åpnet blant annet med 5 – 5 i første kamp mot Sarpsborg. Sarpsborg, som ble serievinnere i GJ15, har vi aldri tatt poeng mot. Med andre ord en meget sterk prestasjon av våre spillere!

Gjennom cupen ble det stor slitasje på den lille troppen vår. Vi møtte lag med to og tre rekker. Vi hadde kun tre innbyttere! Etter gruppespillet møtte vi Slevik i åttendelsfinalen. Her vant guttene og jentene fra Stathelle 4-3. En meget sterk prestasjon. Vi gikk dermed videre til kvartfinale hvor vi møtte Tunet. Her endte cup-eventyret for vår del med et 0-7 tap. Vi reiste hjem med slitne, men tilfredse spillere, som nok en gang leverte underholdende innebandy på høyt nivå!