Lørdag 10.juni arrangerte sørøst bandyregion og Sharks venneturnering i Skjærgårdshallen. Dette var sesongens siste venneturnering – og Sharks sin første som arrangør. Det var totalt 8 påmeldte lag og det ble en morsom og fartsfylt turnering med godt humør. Sharks stilte med 3 lag, SØBR stilte eget lag bestående av ansatte og styremedlemmer. Og vi fikk besøk fra både naboklubbene PK innebandy og SK innebandy og fra Greåker, der familien Fauskanger med venner stilte eget lag. Vi hadde også besøk av innebandyvenner fra Monolitten.

Lagene stilte med kreative navn, som Hakuna Matata, Gompene, Team Fauskanger og Team Panzer. Flere lag stilte også med kreative drakter, der Team Fauskanger skilte seg mest ut. Alle draktene hadde nummer eller utregninger som tilsammen ble 16. Dette var nummeret Willy Fauskanger spilte med i sin aktive innebandykarriere.

Det var gøy å ha så mange ulike lag og folk fra innebandymiljøet samlet! Takk til alle lag og spillere som bidro med godt humør og stor idrettsglede i Skjærgårdshallen!

Les mer og se flere bilder hos sørøst bandyregion her.

Foto: Egil Robbestad