19.-21. juni arrangerte vi sommercamp i Skjærgårdshallen for 1.-7. klassinger. Det ble tre trivelige dager med høyt aktivitetsnivå. Dette er tredje gangen vi gjennomfører sommercamp, og vi satt ny rekord i antall deltakere med nærmere 40 innebandyspillere. Ekstra gøy at 15 deltakere kom fra nabokommunene Skien og Porsgrunn.

Deltakerne fikk hver sin flotte sommercamp T-skjorte og gymbag og flaske fra klubben. Det ble også servert lunsj alle dagene. En ekstra stor takk til utviklingskonsulent Nina Durban Andreassen fra sørøst bandyregion som brukte 4 dager her sammen med oss – for tredje året på rad! 🤩 Vi takker også Simen og våre flotte ungdomsinstruktører Tyra, Emil, Jonas, Henrik og Erik, som skapte god aktivitet og høy stemning. En ekstra takk går også til Vibeke og Elisabeth som stilte med lunsj alle dagene! Og til slutt alle deltakerne som var med å lage den gode stemningen i hallen!

Med dette ønsker vi alle en riktig god sommer! 😎🦈🥅🏑☀️