De eldste spillerne i aldersbestemt innebandy deltar i år i OABR (Oslo og Akershus bandyregion), G17, 1.divisjon. Her møter vi klubber som Fjerdingby, Gjelleråsen, Tunet 2, Akerselva, Holmlia m.fl. Vi får dessverre ingen hjemmekamper i Skjærgårdshallen. Vi må spille våre “hjemmekamper” i ulike haller i Oslo.

I helgen spilte laget sine første kamper, herav én “hjemmekamp” i Slattumhallen i Nittedal. Spillerne leverte to solide kamper, men med en liten tropp, bestående av kun 10 spillere ble det tøft å stå i 2 x 60 minutter. Vi hang greit med i begge kampene, og i kamp nummer 2, ledet vi til og med 4-1 en stund. Men det holdt ikke helt inn. Vi er likevel godt fornøyde med debuten i OABR og vi ser at det ikke er veldig langt opp for å holde nivået med lagene vi så langt har møtt. Vi er stolte av denne gjengen! Og ekstra gøy at vi også har med tre supre jenter i laget når vi spiller G17!