Torsdag før påske rundet A-laget av en lang sesong i Løkkeserien med 7-4 seier mot GBR. Laget har blitt mer og mer samspilt gjennom sesongen, og endte på en fin 2. plass i serien! Vi tar med oss godt samspill, gode relasjoner og en vilje til å utvikle seg sammen fra sesongen som har gått. Her er det mye å bygge videre på! Vi gratulerer også Erik Tangen som årets poengplukker i Løkkeserien. I tillegg noterer både Erik Hörnqvist, Erik Tangen og Jonas Brudeseth Johansen seg på topp 5 pasningsspillere i serien.

Vi har også fått flere gode tilskudd på laget! Etter jul har både Alexander Sivertsen, Svein Holt Nilsen, Aune Kåsa og Lovise Marie Norgaard debutert for A-laget! Velkommen til flotte folk i gruppa!

Vi ser nå frem til den siste helgen i april, da vi skal delta på Stavanger Open. Vi reiser sørvestover sammen med G17 og GJ15.

Vi ser allerede også frem til neste sesong, der vi for første gang skal delta i seriespill i sørøst bandyregion i 3. divisjon.

A-laget ønsker alle en super påske! 🐣🤩🦈