Tirsdag 23. april arrangerte Sharks og SØBR skoleturnering for 7. trinn fra de fem barneskolene i Bamble. Det ble en fartsfylt, underholdende og spennende dag i Skjærgårdshallen. Nina Durban Andreassen stod for regien og med svært god hjelp av Simen, Erik og Jonas som dommere, ble det et vellykket arrangement. Alle skolene stilte lag i turneringen og det var til slutt Stathelle barneskole som vant jenteklassen og Rugtvedt barneskole som vant gutteklassen. Vi gratulerer vinnerlagene!

Turneringen var en fin samling for 7. klassingene fra Herre, Rønholt, Rugtvedt, Langesund og Stathelle. Til høsten blir alle elever ved Bamble ungdomsskole, så det var en fin anledning til å bli kjent med nye klassevenner!

Vi håper turneringen gav en smakebit på innebandy, og håper å kunne gjenta tiltaket neste år!