I helgen deltok Stathelle Sharks på Stavanger Open, Norges største innebandyturnering. Vi stilte lag i klassene G15, G17 og Senior herre. Det ble en spennende helg i Stavanger, med mange gode resultater. G15 og Senior herre spilte kamper på lørdag, mens G17 spilte søndag. Senior herre havnet i den tøffeste av tre grupper, men kom likevel godt gjennom gruppespillet med én seier, én uavgjort og ett tap. I sluttspillet gikk vi videre til A-sluttspillet der vi møtte Sandnes i kvartfinalen. Denne kampen endte uavgjort og kampen ble til slutt avgjort på straffer. Etter tre straffer stod det fortsatt uavgjort. Kampen endte til slutt med seier til Sandnes.

G15 hadde flere jevne kamper, men fikk det dessverre tøft i gruppespillet. Laget spilte et sluttspill der de spilte om plasseringer. Men selv etter en tøff kampdag, var guttene i godt humør og gjengen koste seg stort i bowlinghallen lørdag kveld! G15 er en livlig gjeng og laget slo seg til rette med mottoet «sometimes you win – sometimes you learn!»

På søndagen var det G17 sin tur. Her stilte vi med stort sett de samme spillerne som i Senior herre. I G17 var det relativt jevne lag, og av fem lag kom Sharks G17 på en solid andreplass i gruppespillet. I sluttspillet møtte vi Stavanger i en jevn kamp i semifinalen. Vi tapte til slutt 4-2, men vi var egentlig ganske nær en finalebillett. I finalen var det til slutt Stavanger som vant kampen mot Lura, – et lag vi slo i gruppespillet.

Vi er godt fornøyde med helgen i Stavanger. Vi takker arrangøren for et godt arrangement. Vi takker også Thomas og Jens, som ble med oss på en super helg i Stavanger.

Takk til Stavanger Open for mange flotte bilder!