Så du kan tenke deg å vite mer om Sharks! Kult! Her finner du litt praktisk info!

For å bli medlem må man både registrere seg i Spond og melde seg inn i Stathelle og omegn idrettslag. Innmelding i idrettslaget gjør du med knappen under.

Spond

I Sharks bruker vi appen Spond som kommunikasjonskanal. Du bør registrere deg som bruker i Spond. Om du er ungdom, så kan du gjerne bruke Spond selv. Barn bør være registrert med sine foresatte. Husk å legge inn fødselsdatoen din i profilen din i Spond! Du kan også legge inn ditt draktnummer i din profil. Når du har lastet ned Spond kan du oppgi følgende gruppekoder for å bli medlem hos oss:

Barn og ungdom: KCBQM

Passe Sprek: QZHTY

Passe Spreke Damer: XKCOQ

Alle skal med!

Vi ønsker at alle skal kunne spille innebandy. Vi har lag for de fleste aldersgrupper. Der vi ikke har lag er vi åpne for initiativer til å starte opp lag. Ta i så fal kontakt med oss.

Les mer om hvilke lag vi har under menyvalget Våre lag.

Hvor foregår treningene?

De fleste av våre treninger foregår i Skjærgårdshallen. Damelaget trener i den nye Bamblehallen. I tillegg har vi åpne treninger for ungdomsskolealder og oppover i den nye Bamblehallen på fredager fra kl. 18.00 – 20.00. Les mer om dette under menyvalget Våre lag.

Stathelle og omegn idrettslag

Sharks er en undergruppe i Stathelle og omegn idrettslag (SOIL). Vi er imidlertid ikke bare en gruppe for dem som er bosatt på Stathelle. Vi er innebandylaget for hele kommunen! Heia Bamble!

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg kjøpe innebandykølle gjennom klubben?

Ja. Vi har egen Vipps-butikk. Kontakt trener eller lagleder for å handle i Vipps-butikken. Les mer om dette under menyvalget utstyr. Vi har også en samarbeidspartner som heter Pureplay. Her får man kjøpt innebandyutstyr til klubbpris.

Kan jeg låne utstyr av klubben?

Ja, du kan låne utstyr av klubben. Les mer om dette i menyvalget utstyr.

Hva koster det å spille innebandy?

I løpet av året er det tre fakturaer som må betales.

Innebandygruppa: 300 kr i treningsavgift

Stathelle og omegn idrettslag: 200 kr i medlemsavgift

Forbundet: lisens, ulik pris for ulike aldersgrupper, se mer info under neste spørsmål

Hvor mye koster lisens til forbundet?

Lisens til bandyforbundet:

Spillere født 2011 og senere: 30,- per år

Spillere født i 2010: 390,- kr per år

Spillere født før 2010: 515,- kr per år (vi betaler turneringslisens)

(Merk: viktig å oppgi KID-nummer når denne fakturaen betales!) Om du har spørsmål om innebandylisens, kontakt Thomas Hvalvik, thomas-hvalvik@live.no

Les mer om lisens hos Bandyforbundet via knappen under


Kan jeg få hjelp til å betale utgiftene til å spille innebandy?

Ja! Vi ønsker at alle skal kunne være med å spille innebandy, uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Vi finner alltid ordninger for alle som trenger hjelp! Ta i så fall kontakt med Allan Finden, e-post:  allan.finden@gmail.com (alle henvendelser behandles fortrolig!)

Våre trivelige støttespillere: