Sharks-buffen

Nå har Sharks-buffen kommet for salg i Vipps-butikken. Ta kontakt med trener for å kjøpe den for 50,- kr på trening. Her kan du også kjøpe Sharks-luen eller Sharks-capsen, som begge kommer i marine og sort farge. Disse koster 100,- kr per stk.

Låne utstyr

Hos oss kan alle låne det utstyret de trenger for å komme i gang. Du kan låne kølle og briller. Du bør ha med egne innesko og vannflaske. Når du kommer på trening, så snakker du med en av oss, så hjelper vi deg med låne-utstyr!

Kjøpe utstyr

Når du har spilt litt, ønsker du kanskje å kjøpe ditt eget utstyr. Du kan kjøpe både kølle, briller, vannflaske, svettebånd, buff, treningsdress og mye annet i klubbens egen Vipps-butikk i Skjærgårdshallen.

Drakt

Alle spillere hos oss blir utstyrt med egen Sharks-drakt. Spillere i barneskolealder låner både shorts og drakt. Spillere i ungdomsskolealder og opp til herrelag kjøper egen drakt med eget etternavn og nummer på ryggen for kr 300,-. Drakt bestilles gjennom trener.

Pureplay har gode tilbud til våre medlemmer

Pureplay er vår hovedsamarbeidspartner på innebandyutstyr. Klubbens medlemmer får 30 % rabatt på alt av Unihoc og Zone utstyr. Vi får også gode priser på Salming, Exel, Fatpipe og Oxdog. Pureplay stiller på en til to klubbkvelder i året der de viser frem aktuelt utstyr hvor medlemmene får anledning til å kjøpe utstyr i Skjærgårdshallen. Vi har også rabatter i deres nettbutikk. Adressen er https://pureplay.no. Rabattkoden våre medlemmer skal bruke er: stathelle

Valg av riktig kølle

Dersom du skal kjøpe deg egen innebandykølle er det noen ting du trenger å tenke på. Spør gjerne noen av oss i klubben om råd før du løper og kjøper!

Lengde

Alle køller er oppgitt med en lengde, og denne lengden indikerer lengde på skaftet (fra toppen og til innfestningen inne i bladet) – (dvs. uten bladet). Køller kommer i skaft lengder fra 55cm til 105cm.

Se tabell under for tommelfingerregel om køllelengde.

Flex

Begrepet flex henviser til hardheten og stivheten i kølleskaftet og dette spiller en rolle for hvor mye køllen svikter ved f.eks. et slagskudd. Flexen på en innebandykølle er en målestokk for hvor mye den svikter ved et visst trykk. Skalaen går fra ca 40mm – 23mm. Det stiveste tillatte skaftet måler 23mm flex, dvs at jo lavere tallet er desto stivere er skaftet.

Herrer pleier å velge en flex mellom 23 – 31 og damer pleier å benytte seg av en flex mellom 27 og 31. For juniorene passer en flex mellom 26-31 og for barn 31- 36.

Fatning

Dersom du fører og skyter med kølla på venstre side av kroppen, da spiller du med venstre fatning, dvs at du holder høyre hånda øverst og venstre hånda nederst på grepet av kølleskaftet.

Dersom du fører og skyter med kølla på høyre side av kroppen, da spiller du med høyre fatning, dvs at du holder venstre hånda øverst og høyre hånda nederst på grepet av kølleskaftet.

Prøv en kølle

Det kan være lurt å teste litt foskjellige køller før du kjøper din egen. Klubben har mange køller du kan teste ut. Hør med en av trenerne, så får du prøvd litt forskjellige køller.

Tips til valg av kølle

Den lengden du velger på din innebandykølle styres først og fremst av spillestil og smak. Det finnes likevel en tommelfingerregel som fungerer i de fleste tilfeller og den bygger på at din kølle som kortest ska nå opp til navlen din, og lengst 10 cm over navlen.

Har du ikke mulighet til å holde å en innebandykølle framfor deg kan du gå i henhold til tabellen nedenfor.

Din lengde i cmSkaftlengde
110-12567
125-13072
130-13577
135-15082
150-16087
160-17092
170-18096
180-190100
190+103
Hvilken lengde bør innebandykølla ha?
Våre trivelige støttespillere: